Welkom op de website van RT-jokidoki

 

 RT-jokidoki is een praktijk voor remedial teaching en bijles voor leerlingen uit het basisonderwijs en de brugklas van het voortgezet onderwijs in Doetinchem e.o. (Liemers en de Achterhoek) Door de kleinschaligheid is er persoonlijk contact en betrokkenheid met de kinderen en kan ik begeleiding op maat geven.

De nadruk ligt vooral op het plezier in leren. Veel kinderen zijn het plezier in het leren kwijt geraakt doordat zij te vaak met hun “falen” zijn geconfronteerd. Ik ga uit van wat de leerling kan en zoek aansluiting bij zijn of haar belevingswereld en interesses. Daarbij gebruik ik aansprekende methodes, afwisselende oefeningen en de meest recente en aantrekkelijke educatieve software.  

Het is ook mogelijk door middel van een digitale leeromgeving online begeleiding te krijgen. 

De werkwijze van RT-jokidoki is gebaseerd op het handelings- en oplossingsgericht werken. Afstemming met iedereen die bij het kind is betrokken en aandacht voor de positieve kenmerken van het kind zijn daarbij uitgangspunt.

 

Wil je meer weten over remedial teaching en de online variant hiervan en wat ik kan doen om je te helpen bij de begeleiding van je kind?

Vraag een gratis oriëntatiegesprek aan waarin we alle mogelijkheden bespreken. 

 

 

Ja, ik wil graag een gratis oriëntatiegesprek: 

 

Contact formulier

Uw e-mail:
Onderwerp:
Uw bericht:

banner